Medlemmar

Medlem är alla som bereds inträde i föreningen. För att inträde ska kunna beredas ska minst en medlem i varje familj ha ett handikapp.

Familjemedlemmar ska vidare påtaga sig uppdrag för fortlevnaden av föreningen. Inval av ny medlem sker alltid i form av att hela familjen bereds tillträde. Antalet medlemsfamiljer begränsas av bassängens storlek, för närvarande ca 15 - 20 familjer.

Vid inval av nya medlemmar prioriteras att man passar in i träningsgruppen. Detta innebär att man som medlem ska kunna stimulera andra medlemmar, kunna ta emot instruktioner, aktivt bidraga till föreningens fortlevnad, tillgodogöra sig andra medlemmars värderingar, intressen och aktiviteter.

Som förälder se till att minst en av dem i familjen, alternativt personlig assistent, som deltager under träningstillfället snarast deltager i av klubben arrangerad Halliwick-utbildning. Träning sker individuellt eller i grupp. Träning ska ske mot uppsatta mål.

Föreningens medlemmar är företrädesvis personer med rörelsehinder. Flertalet av föreningens medlemma har en CP-skada eller rörelsehinder orsakad av annan skada.

Uppdaterad: 12 AUG 2009 20:33 Skribent: Jan-Erik Jonsson

Postadress: